Kesişimler: Pandemiye Emek-Bakım Ekseninden Bakmak

Atölyenin amacı

Kesişimler: Pandemiye Emek-Bakım Ekseninden Bakmak” isimli atölyemizde pandeminin yaşamımıza olan etkilerine emek ve bakım merkezli kapsayıcı bir perspektiften yaklaşmayı planlıyoruz. Sizleri her hafta salı günleri, Saat 19:30’da yapılacak ve 6 hafta sürecek atölye çalışmamıza bekliyoruz. Atölyelerimize her hafta o haftanın konusu ile ilgili, sahada çalışmalar yapan bir tohum vakfı, Gola Derneği, Bağ Dernek, Kadının İnsan Hakları Yeni Çözümler Derneği, SPOD, Roman Diyalog Ağı (RODA), Sıfır Ayrımcılık Derneği, Ofissizler, Plaza Eylem Platformu gibi STK’ların yanı sıra Ceren Şibka’nın, Remzi Altunpolat’ın, Selma Değirmenci’nin aralarında bulunduğu aktivist ve uzmanların sözlerine de kulak vereceğiz.

Atölye yürütücüleri

Ece Öztan,Deniz Parlak, Özlem Şendeniz